Za vse, ki ste v petek manjkali ...
Najprej malo teorije
In veliko pokušanja
Sledilo je "kuhanje" z ožemalnikom.
Iz kalčkov so nastajale odlične kašice ...
"pocukrane" s figami, rozinami in bananami.
Mateja pravi, da receptov ni - zmešamo, kar pride pod roke.
Nato je sledilo SOČENJE.
Kaj potrebujemo?
Sadje, zelenjavo in polžasti ožemalnik
S centrifugalnim gre še hitreje ...
Tu lahko preberete vse o polžastem in centrigalnem ožemalniku, ki smo ju uporabljali na srečanju.
Same čudovite barve! Je veselje pogledat tvoje fotke. Verjamem, da je bilo zanimivo. Fino je tudi, da osveščate gospodinje in gospodinjce o tehle zdravih in okusnih rečeh. Ravno včeraj sem potegnila ven sokovnik iz shrambe - mi je po krajšem premoru zadišalo po svežem soku. Je pa nekaj. V mrzlih dneh te reči ohlajajo telo. In želodec ob prevelikih količinah začne štrajkat :). Je treba poslušat telo tudi pri takih rečeh ...
OdgovoriIzbriši