petek, 7. marec 2008

Kakšna večerja!!!

Za vse, ki ste v petek manjkali ...

KALČKI, Kalčki ...
Najprej malo teorije

In veliko pokušanja

Sledilo je "kuhanje" z ožemalnikom.

Iz kalčkov so nastajale odlične kašice ...

"pocukrane" s figami, rozinami in bananami.

Mateja pravi, da receptov ni - zmešamo, kar pride pod roke.

Nato je sledilo SOČENJE.
Kaj potrebujemo?


Sadje, zelenjavo in polžasti ožemalnik

S centrifugalnim gre še hitreje ...

Tu lahko preberete vse o polžastem in centrigalnem ožemalniku, ki smo ju uporabljali na srečanju.

1 komentar:

  1. Same čudovite barve! Je veselje pogledat tvoje fotke. Verjamem, da je bilo zanimivo. Fino je tudi, da osveščate gospodinje in gospodinjce o tehle zdravih in okusnih rečeh. Ravno včeraj sem potegnila ven sokovnik iz shrambe - mi je po krajšem premoru zadišalo po svežem soku. Je pa nekaj. V mrzlih dneh te reči ohlajajo telo. In želodec ob prevelikih količinah začne štrajkat :). Je treba poslušat telo tudi pri takih rečeh ...

    OdgovoriIzbriši