nedelja, 13. marec 2011

Tri iz kuhinje

Moj kuhar je otvoril sezono špargljev. Odkril jih je v štacuni - take sveže :) Ko sva hvalila, kako so okusni in zdravi, se nama je stožilo po našem bivšem nasadu. Pa sva sklenila, da bo treba posaditi nekaj sadik.
Zadnjič sva bila na obisku pri prijatelju, ki je kuhal v novo-starih piskrih. In nebodigalen, Raje se je takoj odpravil v nakupe in prinesel domov kolekcijo težkih, črnih posod iz časa naših babic. V eni je hitro skuhal slastno juho (iz vsega, kar je našel v hladilniku).
Zadnje čase imamo pravo borbo za sirotko, saj jo v štacuni hitro zmanjka. Pijem takšno in drugačno. Danes sem ugotovila, da jo s sokom temno rdeče pomaranče, spremenim v napitek, ki nima več okusa po sirotki (v levem kozarcu).

Ni komentarjev:

Objavite komentar