sreda, 1. junij 2011

Redkvice - tudi v soku!

Včeraj zjutraj sem poleg kopriv nabrala tudi redkvice. Zakaj pa ne, sem si dejala, in po klasičnem soku iz pomaranč, korenčka, citronke in kopriv, naredila še bolj klorofilnega - iz listov redkvice, korenja in jabolk.

V vrču je sok za obred ob zajtrku, v steklenici hrana za na teren, zeleno v kozarcu pa poskus - oo, presenetljivo užiten!!! Danes naredim spet :)

Pred kosilom skok na vrt po solato in mlado rdečo čebulo ...



 Kaj, ko bi posočila še cvetne liste dehtečih vrtnic? Ste že poskusili?


1 komentar:

  1. Mama mi je za rojstni dan (ga imam šele čez slab mesec :-))) kupila polžasti sokovnik, jupiiiiiiiiiiiiii.
    Sedaj bomo pa tudi pri nas take zdrave in okusne sokce pili..

    OdgovoriIzbriši