petek, 16. marec 2012

Vabljeni na buče!!!!

Danes ob 17. uri v naši predavalnici beseda ne bo tekla le o grmastih poletnih bučah, zagotovo pa si jih boste zapomnili. Vsaj po okusu. Nekaj kozarčkov imam skritih prav za to priložnost.
Podali se bomo v barvit svet buč, ogledali katere sorte bodo aktualne v letošnji sezoni, se zapeljali na največjo svetovno razstavo buč, pobožali lanske shranjene buče, poskusili bučno marmelado z brusnicami ...
Se vidimo :)

Tooooliko jih pridelamo, a ne dovolj ...

Patišoni 'Sunburst'
 
Vse poletje jih vsak drugi dan vlagamo v kis, nekaj pa vpletemo v vsakdanje jedi :)



1 komentar:

  1. O, ko bi mogla bi prišla... Jaz najraje jem razne vrste buč. Vsake so mi po okusu zelo dobre.
    Katere pa najbolj rodijo?
    Uživajte zvečer.

    OdgovoriIzbriši