Dolgi večeri so idealni za druženje.
Zberemo se ob kmečki peči, ki novi dom ogreje na 26 stopinj.
Raje je spet presenetil z drugačnimi okusi ...
Podzemna koleraba z rakci
File brancina je prekril z bučnim pirejem in sirom. Za prilogo pa nakaljena zelena soja in leča s paradižnikovo omako ter družba krompirja in buče, direktno iz kmečke peči.
Solata je bila poletna - rukola s češnjevci.
Včeraj sva se z Nino čudili sladici iz kakija, politega s čokolado ter obloženega s pirejem iz fižola, marmelade, zelenega popra in smetane.
Danes je bilo vse skupaj bolj klasično - Raje je kakiju dodal mešanico skute, marmelade, banane in smetane. Priložil je košček jabolčnega zavitka ter vse skupaj okrasil s čokolado in žitno travo.
Pojedli smo vse, tudi klorofil, in od začetka do konca večerje na glas cmokali ...
Jaz pa sem potem z veseljem pomila kup posode :)
Aha, dobiva ideje pri "Gostina išče chefa"...:)
OdgovoriIzbrišiLe kaj bi reku Bine?
Ne gledam, niti enkrat. Ideje so tu moje. Če pa ima še kdo podobne, je pa faca.
OdgovoriIzbrišiLP
Raje
Po moje ravno obratno - akterji Gostilne pri šefu bi se pri Rajetu kaj naučili ;)
OdgovoriIzbrišiHvala Ruth & Raje, ker delita noro dobre ideje z nami. Čestitke za izvirnost. Dekoracije na kroznikih so umetnije :)
OdgovoriIzbriši