torek, 18. december 2012

Jaz bi mlečni riž!

Včasih, ko so bili otroci doma, sem to slišala večkrat. Rdeči riž je bil zato pogosto na našem krožniku.
Za naju z Rajetom ga res ne skuham, a zadnjič sem si ga zaželela in glej ga šmenta - na novem štedilniku sem naredila zažgan mlečni riž.


Za mene je bil neužiten, kljub vsem čarobnim dodatkom.

Res me je jezilo - da ne znam skuhat riža ... 
Enkrat, dolgodolgo nazaj, sem slišala, ko so se otroci hvalili, kaj njihova mama zna pripravit najbolje. In pri meni je bil mlečni riž na prvem mestu :)
Včeraj mi je uspelo za Pio naredit spet zajtrk s "starim" okusom.

Skrivnost - mleko moram gret na počasni, ne na oni divje hitri plošči. In kuhat na čarobni številki 3.


Ni komentarjev:

Objavite komentar