petek, 12. oktober 2012

Stage 5: 108 km



Tudi Ruth je pretekla najtežjo etapo Jungle marathona s časom 32 ur 51 minut. Verjetno zelo utrujena, zato nam še ni pisala. Upajmo da je vse vredu! Po tej etapi je na skupnem 10. mestu, pri ženskah pa jo je prehitela prijateljica brazilka, ki je to etapo pretekla kar 11 ur hitreje - upajmo da vsaj tokrat brez goljufij.
jutri jo čaka še zadnja etapa, dolga nekaj čez 20 km.

.....Prvih 5 tekačev je že premagalo najtežjo etapo. Na cilj so prišli ponoči, popolnoma izčrpani. Sedaj počasi pričakujejo še ostale. V objavi zdravniške ekipe pa si lahko preberete, kako so kot prvemu ploskali našemu Rajetu:
"After a lovely lunch in the local bar, we set up the medical area, finish banner and built a fire so the athletes could see us and waited……….
Around 9pm we saw a headtorch heading towards us so we all started clapping and cheering with lots of gusto – It turned out in was just Raiko (unsure of spelling!) who is Ruth´s husband who had walked along the beach to set out some glow sticks!! He did appreciate the applause though but we went back to waiting….."



2 komentarja:

consumer pravi ...

je že? dejmo, dejmo, dejmo!

Anonimni pravi ...

Ruth je uspešno končala 5. etapo, trenutno je 10 skupno oz. 2. med ženskami. Kot vidim na http://www.junglemarathon.com/2012_en.php?id=C0_148_35 jo je Brazilka na tej etapi prehitela za več kot 10 ur. Komaj čakam poročilo Ruth, da vidimo, kaj se je dogajalo in da se prepričamo, da je Ruth ok.