nedelja, 29. januar 2012

Pomladanska druženja v Podvinu

Na Vrtnariji Reš na pragu pomladi že trinajstič pripravljamo sklop koristnih predavanj in delavnic. 
Srečevali se bomo ob četrtkih in petkih, vedno ob 17. uri.



10. februar: Gojenje in uporaba zelenih poganjkov v kulinariki, praktični prikaz in degustacija; Mateja Reš (vstopnina 10 ali 8 evrov – s Kartico zaupanja)

16. februar: Pomen uživanja zelenjavnih in sadnih sokov, praktični prikaz in degustacija; Mateja Reš (brezplačno)

24. februar: Sezonsko cvetje v letu 2011, ob bogatem slikovnem gradivu; Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)


2. marec: Vzdrževanje vrta, praktični prikaz obrezovanja, novosti med grmovnicami, Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)

9. marec: Nakaljevanje oljnih semen, žit in stročnic ter uporaba v prehrani, praktični prikaz in degustacija; Mateja Reš (vstopnina 10 ali 8 evrov)

15. marec: Pomen uživanja zelenjavnih in sadnih sokov, praktični prikaz in degustacija; Mateja Reš (brezplačno)

16. marec: Svež veter v svetu buč, predstavitev novih sort in sorodnikov; Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)

23. marec: Trpežne sezonske zasaditve, praktični prikaz sajenja korit, skled, visečih košar in kokoter; razglasitev nagrajencev Cvetočega natečaja; Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)

30. marec: Modne smernice in novosti na področju sezonskih rastlin; Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)

13. april: Urejanje poslednjih vrtičkov, praktični prikaz na vzorčnih grobovih;  Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)

19. april: Pomen uživanja zelenjavnih in sadnih sokov, praktični prikaz in degustacija; Mateja Reš (brezplačno)

20. april: Voda v vrtu, praktični prikaz izdelave manjšega vodnega motiva; Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)


17. maj: Pomen uživanja zelenjavnih in sadnih sokov, praktični prikaz in degustacija; Mateja Reš (brezplačno)

18. maj: Posadimo plodovke, delavnica in sprehod med tematskimi zasaditvami plodovk s cvetjem; Ruth Podgornik Reš (vstopnina 2 evra)


14. junij: Pomen uživanja zelenjavnih in sadnih sokov, praktični prikaz in degustacija; Mateja Reš  (brezplačno)

Ni komentarjev: