torek, 29. april 2008

Na terenu

Miha je po zaključeni biatlonski sezoni pošteno zagrabil za delo na vrtnariji.
Nadomestil me je pri branju načrtov in postavljanju rož na korita. Z veseljem se loti tudi najbolj težaškega dela. Poglejte, kakšne roke ima fant, ki še ni dopolnil dvajset let ...

Razlog - urejanje vrtov!
Delo s telefonom pridno dokumentira ...

1. dan akcije v Ljubljani - sajenje rastlin

2. dan - frezanje v blatu

3. dan - razvažanje zemlje

Vrt čaka na Tomaža, da bo uredil namakanje, nato sledi polaganje travne ruše.

V soboto popoldne je bilo v Škofji Loki vreme našim trem - Rajetu, Andreju in Mihu, naklonjeno.

2 komentarja:

tamara pravi ...

Bom kar tu pokomentirala včerajšnji članek: Kdo predstavlja letošnje novosti? NIHČE! Zgolj v eni letošnji oddaji so predstavili novi sorti verbene in pelargonije.
Potem je gospa vrtnarka za sadila 60 cm korito z diascijo, bidensom in gomoljno begonijo:) barvno usklajena zasaditev,ampak potrebe po vodi in soncu "senčna begonija in vedno žejen bidens" ?!? Na koncu pa je celo korito še fajn potolkla ob mizo."Le kaj bi porekla Ruth",sem si takoj mislila.
Tako, to je vse, kar smo bili deležni na področju sezonskega cvetja. O kakšnih strukturnih ali dišečih rastlinah, sploh pa nasvetih, za to pa žal TV ne premore osebe, ki bi o tem spregovorila.

Anonimni pravi ...

Kakoooo mi je žal, da tako vpliven medij gledalcem ne predstavlja žlahtniteljskih dosežkov in najnovejših vrtnarskih dognanj!
Jaz se trudim po svojih močeh. Ljubitelje sezonskih rožic pač skušam podučiti o novostih in ostalih "skrivnostih" s predavanji in članki ter s svetovanji na štiri oči.