sreda, 10. marec 2010

JA, zgodil se je ČUDEŽ!

Z Natašo sva danes, ob 14.10 dobili alžirsko vizo!!!
Ko sva že povsem obupali. O podrobnosti kalvarije, ki se je odvijala zadnjih 10 dni ne bom razpredala.
Hvala vsem, ki so prispevali svoj kamenček v tem projektu! Največjo zaslugo pri uspehu pa ima moja draga sopotnica. Nataša je sicer poznana kot izvrstna pravnica, a izkazala se je tudi kot kot odlična diplomatka :)
Cyril, francoski organizator Transahariane, je še včeraj dejal, da je možnosti very very little, a alžirski konzul na Madžarskem je končno ugotovil, da je vreden zaupanja. In je ob 12. uri le ukazal prilepiti vizo v najina potna lista. Ej, res tik pred zdajci.

Torej, v ponedeljek se začne zares.
Moje napredovanje boste spremljali v živo na tej spletni strani. Danes deluje le poskusno.
Kot vidite imam štartno številko 2. Nabralo se nas je kar 38 tekmovalcev.

V zadnjem tednu zaradi stresa sploh nisem mogla jest, torej moram nadoknadit v prihodnjih dveh dneh. K sreči je Raje danes prišel domov :)
Čaka me tudi noro dela - pravi maraton. Napisat moram 5 člankov, imam 12 svetovanj in eno predavanje. V rastlinjaku me čakajo prazne obešanke in kokotere.
Poleg tega bi bilo dobro pripravit ruzak. V dnevih negovosti sem misel na pot čisto opustila.
Sedaj pa le veselo na start!!! Najprej na domači maraton ... za začetek se moram naspat.

9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

To je pa novica dneva!!! Kar nekaj nas je trepetalo s teboj in si želelo take novice.Res si si to zaslužila!!!Očitno tako mislijo tisti tam nad nami in so razsvetlili pomembneže v Budimpešti....Zdaj pa srečno pot in naj ti zdravje služi pa hamsun naj ti piha v hrbet,če že ne bo šlo brez njega.

Anonimni pravi ...

Odprl sem povezavo, ki ste jo napisali in ko sem na zemljevidu kliknil na vašo številko, se pokaže vaša slika in zastava države, na katero so dali nek napačen grb. Verjetno boste sporočili, naj popravijo, da vas ne bodo zamenjali s kako drugo državo. Želim vam veliko uspeha na tem ultramaratonu!

Anonimni pravi ...

Nek napačen grb???
To je pač Slovaška zastava. Nič novega za nas. Vsekakor NESPREJEMLJIVO, ampk še vedno bolje kot Sudan, kamor so "preselili" Petro Majdič.

Anonimni pravi ...

GO,Ruth, GO,
pri vsem letanju po naši Sloveniji in še delu, ki ga opravljaš zraven. Greš, odtečeš in prideš nazaj. Ni dvoma, da ti tole ne rata. Srečno Ruth, še naprej te bom spremljala.
Mila

Anonimni pravi ...

Anonimni št. 2, s tem, ko sem napisal, da je nek napačen grb, sem pač hotel opozoriti, da grb ni prav in ni naš - sem se pač malo nerodno izrazil. Naj bo od katerekoli države, dejstvo je, da NI SLOVENSKI in da je organizator naredil napako. Ruth, če lahko urigirate, naj popravijo.

RUTH pravi ...

Dragi moji.
Hvala za opozorila.
Priznam, ko sem pogledala zastavo, se mi je zdela nekam čudna, a nisem vedela, da je slovaška :)
Do starta bodo že popravili. Pri Francozih gre to bolj počasi ...
Sicer pa - prisrčna HVALA za vse dobre želje!!!

Anonimni pravi ...

Draga Ruth,

super, da je ti uspelo.
Te bom spremljala in vneto navijala. SREČNOOOOO. Eli

Anonimni pravi ...

Mirno nočko in srečno na vseh vaših poteh. Čuvajte se!
Martina

Anonimni pravi ...

Čestitke!!!!!
Beba