V petek ob 17. uri začnemo z našimi tradicionalnimi srečanji. Vse bo vodila Mateja Reš, jaz bom njena "desna roka".
16. september: Vrtna zelišča v kulinariki
Predstavili bomo uporabo pehtrana, citronke, različnih timijanov, rožmarina, žajblja, stevije in drugih manj znanih zelišč. Spregovorili bomo o najboljših načinih konzerviranja (sušenje, vlaganje v olje, zamrzovanje)
V prihodnjih tednih bodo sledile zanimive teme:
23. september: Pisan svet jabolk v kulinariki
30. september: Buče v kulinariki
5. november: Pravi kostanj v kulinariki in divji kostanj za zunanjo uporabo
11. november: Buče v kulinariki
18. november: Starodavna žita v kulinariki
25. november: Hrana, ki greje
Cena posameznega predavanja z degustacijo je 10 EUR, s Kartico zaupanja pa 8 EUR.
Zaradi lažje organizacije prosimo za predhodne prijave na 04 530 90 60.
Tule pa je nekaj slikovnega gradiva z našega zadnjega srečanja pretekli teden.
Bilo je barvito in slastno ...
Ni komentarjev:
Objavite komentar