petek, 22. avgust 2008

Petek - dan za predavanje!?

Povejte, dragi prijatelji vsega lepega.
Naj to jesen organiziram predavanja?
Boste prihajali ob petkih ob 17. uri??
Katere teme vas zanimajo???

Dovolj naj bo vprašanj, sedaj pričakujem vaše odgovore!

Zakaj je sredi avgusta ob našem ribniku zacvetela okrasna jablana, pa ve le mati Narava.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Zdravo, Ruth!

Jaz si želim praktičnih delavnic. Seveda je "teorija" tudi v redu oziroma potrebna, vendar se največ naučim ob konkretnem delu. Mene osebno bi zanimalo zasajanje jesenskih korit in loncev, druga tema pa: kako fotografirati zasaditve (sigurno so tudi tukaj posebnosti, kot pri fotografiranju športnih aktivnostih ali koncerta), tretja seveda o novostih za naslednje leto, četrta pa o kompozicijah pri zasaditvah (velike/majhne rastline, gladki/hrapavi listi, visoka/nizka rast, svetoče/nesvetoče ratline). No, to so čisto moje osebne želje, ni treba, da so vsem všeč.

LP

Helena G

Anonimni pravi ...

Pridem, seveda, z veseljem!
Ko bi vedeli, koliko radosti nam letos nudijo vaše zasaditve na oknih, balkonih, koliko oči se obrne na naš domek... Eno samo razkošje, razigranost, bogastvo malih pisanih cvetov. In trave!
Vedno pred napovedanim slabim vremenom poslikam zasaditve, za vsak slučaj, morda jih vidim zadnjič. In so vsakič še lepše, bolj ponosne, bolj razkošne. Trud vsakodnevne nege, zalivanja je obilno poplačan s pogledom, ki se sprehaja in ko ti srce reče: to je to.
Hvala Vam, Ruth za toliko lepega!

Vsem lp, Darinka

Anonimni pravi ...

Draga Helena.
Hvala, sem upoštevala vaše predloge.

Draga Darinka.
Komaj čakam fotke vaših rožic ...
Naj jim neurja prizanesejo vse do jesenskih dni!

Pozdrav obema,
Ruth

Anonimni pravi ...

O ja, predavanja so zelo fajn, samo ura je precej nerodna. Nekajkrat sem se sicer pripeljala do vas, ampak je bila gneča na cesti enostavno prevelika, da bi človek to počel zelo pogosto.