sobota, 17. december 2011

Dik, a bomo gledal film?

 Je bil ZA ...


 A proti koncu je utrujeno zaspal ;)


7 komentarjev:

Barbara pravi ...

Mah ... ujela čist mimo grede in zamudila 3/4 filma ... na koncu filma sem dobila čisto solzne oči ... česa je človek zmožen ... bravo Ruth. Ali bo tudi ponovitev filma?

Petra pravi ...

če smem komentirat, ponovitev bo 1.1.2012 ob 18:30. Za nas, neučakane, pa je možen ogled na http://tvslo.si/predvajaj/ruth-246-8-dokumentarni-film/ava2.123506406/
Tudi jaz sem vmes dobila solzne oči :) ... res noro, kaj naj rečem. :)

Majda pravi ...

Jaz sem pa zadnjo tretjino filma jokala...
Čestitam, Ruth!!!
Še enkrat si bom pogledala film. Nimam besed...

katka005 pravi ...

Mi smo ga gledali drugič, ker je fantastičen, navdihujoč! Ruth čestitke za dosežen uspeh in hvala, da to deliš z nami! Vse dobro naprej..

Jana pravi ...

Zelo sem bila vesela, da sem si lahko ogledala film. Na obisk smo povabili še dva otroka (torej tri plus dva je očitno prava formula) in sva imela z možem mir za ogled.
Iskrene čestitke najprej Ruth in celi ekipi. Poleg vas, Ruth, občudujem tudi vašega moža.
Tako veliki uspehi na nas, navadne zemljane, učinkujejo ZELO vzpodbudno in navdihujoče. Vse dobro želim celi družini in vas lepo pozdravljam,
Jana

Anonimni pravi ...

Ruth, ostali smo brez besed in tudi mi solznih oči. Bravo! Dala si nam misliti in vedeti, da je mogoče čisto vse kar si zastavimo, le voljo in cilj moramo imeti.
Res si neverjetna kot tudi tvoja boljša polovica- Raje. Dober tandem sta - kar tako naprej!
Čestitke!!!!
LP
Milena

Tanja pravi ...

Ostala sem brez besed s solzami v očeh. Ko me bo naslednjič na 19. od 21. km prešinilo kaj je meni tega treba, si bom mislila, da je bila zate to le desetina in si zmogla. Tudi jaz bom, mogoče kdaj tudi več kot 21 ;-)!