Včeraj sem si po turi za večerjo privoščila en "srček" krompirjevega kruha z ajdovo kašo in orehi ter mali košček kamutovega kruha z bučami. Prvi je bil narejen na kislo - z repo in česnom, drugi pa je bil mišljen kot sladica - s češpljevo marmelado. Zraven pa kozarec pikantnega soka.
petek, 11. december 2009
Belo za zdravje!
Že kar nekaj časa namesto kislega zelja na kruh nalagam kislo repo. Kriva je mama Slavka, ki me z njo pridno zalaga. Všeč mi je, ker je tako drobno naribana in je res slastna ...
Včeraj sem si po turi za večerjo privoščila en "srček" krompirjevega kruha z ajdovo kašo in orehi ter mali košček kamutovega kruha z bučami. Prvi je bil narejen na kislo - z repo in česnom, drugi pa je bil mišljen kot sladica - s češpljevo marmelado. Zraven pa kozarec pikantnega soka.
Morala bi zamenjat prt, saj je fotka prav kičasta, a sok iz rdečega zelja je prehitro stekel po mojem grlu :)
Pa še današnji zajtrk ...
Sedaj pa hitro na vaše vrtove!
Včeraj sem si po turi za večerjo privoščila en "srček" krompirjevega kruha z ajdovo kašo in orehi ter mali košček kamutovega kruha z bučami. Prvi je bil narejen na kislo - z repo in česnom, drugi pa je bil mišljen kot sladica - s češpljevo marmelado. Zraven pa kozarec pikantnega soka.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
1 komentar:
Ojla Ruth!
Včasih se vprašam kako lahko delaš "take ture s tako hrano"... Ampak si živ dokaz, da gre tudi na zelenjavo in sadje. Če bi se lahko malo tvojih navad nalezla...
Pozdrav iz Štajerske!
Objavite komentar