ponedeljek, 11. januar 2010

Zimsko čokoladno razvajanje

Poleti mi ne pride na misel, da bi delala čokoladno mleko, sedaj je pa kar pogosto na naši mizi.
Športniki, saj veste, kaj je koristno zaužit najkasneje pol ure po treningu :)

Včasih sem napitek delala iz mleka in jedilne čokolade ali pa tiste s 85 % deležem kakava.
Pred kratkim sem kupila kakav v prahu. Dodam malce agavinega sirupa

in kuham v mikserju - 5 minut pri temperaturi 95 stopinj.

Mmm, kakšno slastno čokoladno mleko nastane. Le še malce cimeta posujem in že teče po grlu ...

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Abonirala bi se za zajterke, če bi bila bližje.
Dober tek in uživajte!!!!!!

Lep in uspešen dan Ana

Alenka pravi ...

Ja, ni ga čez dober domač kakav.Se mi kar prikradejo spomini na otroštvo...
Lp