četrtek, 15. julij 2010

Prijeten poletni večer

Ker sva z Rajetom sama, nič ne kuhava, a se kdaj pa kdaj prileže, da se zgodi tudi to.
Imela sva obiske. In ni lepšega, kot preživeti topel večer na terasi.
V dobri družbi, izvrstni hrani in prijetni muziki, pod milim nebom ...

Rdeč fižol z meto in patišoni ter "kitajko"

Hladna bučna juha

Izvrsten zobatec po toskansko

Raje je poskrbel za večerjo, jaz pa za sokce in sladoled.
Najprej divje zelen iz kumare in koprca,

nato osvežujoč sadni iz pomaranče, rdeče grenivke in citronke - z dodatkom pražene konoplje.

Pred slovesom še sladoled iz banane, jagode in kokosa.
Z obljubo, da se kmalu spet srečamo :)

1 komentar:

Hali pravi ...

Prekrasno,mhmhm kar vonjam, kako je moralo dišati :-)