sobota, 31. julij 2010

10.dan - Petrovo brdo - Vojsko

16:00 Proti Idriji
Zgleda, da jim bo uspelo zavzeti Vojsko. Vsak čas bodo v Idriji, noči pa še od nikoder. Prima!
Še ena skupinka (v ospredju naše tekačice :)

12:20 Bevkov vrh
Najprej se opravičujem Andreji, da sem jo preimenoval v Alenko. Preveč informacij, pa imena so moja šibka točka...
No, v glavnem so babe hitre. Ruth je od včerajšnjega udarca ob skalo bolel gleženj, a so ga s skupnimi močmi in povojem porihtale. Prav fajn je slišat dobro voljo, čeprav samo preko telefona.

10:45 Ermanovec


V Cerknem se jima je pridružila še domača stezosledka Mihaela. Pomagala jima je že najti, malo sta zatavali, pot do Bolnice Franje. sedaj pa že brezskrbno, s pospešenim tempom in po vsej verjetnosti klepetaojč, šibajo proti Bevkovem vrhu. Mihaela bo spremljala Ruth še jutri. Danes jih grem proti večeru pozdravit in naloudat v Idrijo. Ruth ima tavelik hribovski nahrbtnik. Če bo hotela držat tempo, ga mora zamenjat za manjšega.

4:15
Andreja, Ruthina današnja spremljevalka, je pa morala danes zgodaj iz tople postelje. Ampak za tekače z dušo, to ni problem. V soju čelk in počasi umirajoče lune, ja, dež je prenehal, sta jo firkelc čez štiri mahnili proti Poreznu. Današnja trasa je za Ruth nova, nepoznana. Zato ji bo vodenje prišlo dodatno prav.
Današnji cilj je bolj kot ne, nedoločen. Pot ju bo vodila mimo Bolnice Franje na Ermanovec, Bevkov vrh, Sivko, do Hleviš, če bo čas in moč, o volji ne dvomim, pa mogoče še v Vojsko.
Bomo spremljali.
Kasneje nalimam še fotke zadnjih dveh dni.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Ruth 0 se ne javljaš na tvoji strani, zdaj greš že proti koncu. Upam, da si ok. Srečno, in ne nisi na pol človek na pol žval si prava žival v pozitivnem pomenu besede seveda!!!! Uspešno regeneracijo, predvsem pa privošči svojemu teleščku vse najboljše sedaj.