nedelja, 25. julij 2010

4.dan - Savinjske alpe

17:30 Storžič
Prepihana na Storžiču. Grintavec in Kočno je "prepuzala" po štirih, saj so sunki vetra grozili, da njenih 48 kg + 6,5 kilogramski nahrbtnik odpihnejo na jug, v dolino. Na jezerski strani je bilo vroooče in sadno. Karničarjevi so jo na Češki koči pocrkljali s sadjem. Klara, hvala. Torej, vse po planu (razen včeraj, seveda). Prespala bo v Domu pod Storžičem in naročila je bujenje ob 3h. Sončni vzhod hoče objeti v višinah.
Ruth objema vse, ki jo tule spremljate.
Še posebaj mene. Valjda!
Raje

4:20 Kamniška bistrica
Po prisilnem počitku, neurje s strelami je krivo, Ruth nadaljuje svojo pot. Ob 4:20 je štartala v Kamniški bistrici, nazaj na Kokrško sedlo, kjer je končala včeraj. Ob 7:20 se je že javila z vrha Grintovca. Napravljena v vse, kar ima s seboj, iz nepregoste megle in v spremstvu severnega vetra. Uživa. Vidljivost je vseeno dobra, tako da že šiba dalje proti Kočni. Potem jo danes čakajo še Češka koča, Kališče, Storžič in spanje v Domu pod Storžičem.
Tule je še par slik iz opravljene poti prvih treh dni






Ata Jaka je bil dostavljač. Na Kokrško sedlo ji je tik pred nevihto, že v temi, prinesel hrano in oblačila.
Več slik bo objavila Ruth po koncu teka. Nekaj pa še jaz med naslednjimi objavami.
Srečno!
Raje

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Pozdravljeni!
Kot kaže ste pri vas vsi taki športniki.Neverjetni ste! Spremljam vsa dogajanja. Bravo, bravo!!! Verjetno Ruth med potjo že kuje načrte za naslednji podvig.
Veliko sreče!!!!
Zvesta zasledovalka, Ana

Pia pravi ...

Skoraj vsi :)