ponedeljek, 23. avgust 2010

Mi lahko pomagate?

Tik pred zdajci me je doletela huda neprijetnost. Včeraj zjutraj mi je dežurni zdravnik povedal, da imam na palcu desne noge vraščen noht. Uff, kako boli, pa nič se ne vidi. Svetoval mi je mazanje z Ihtiolom ali pa operacijski poseg. Poznate kakšno drugačno rešitev?
Vam bom zelooo hvaležna, saj ta hip nisem prepričana, če bom v četrtek lahko občudovala Mont Blanc ...

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Pozdravljena,

Pri tako zagretih športnikih, kot ste vi, se to zelo rado zgodi. Žal pa vam lahko povem, da na dolgi rok ne pomaga nobena kremica, ker je verjetno prišlo do deformacije korena nohta (izkušnje mojega partnerja). Mogoče vam trenutno lahko "obdela zadevo" samo kakšna dobra pedikerka. Vendar se lahko zgodi, da boste po Mont Blancu hodila samo po eni nogi, tako se bo razbolelo. Odločitev je torej vaša.
Srečno

Dragica

Anonimni pravi ...

Vraščeni nohti so zelo neprijetna nadloga, sam sem imel prav tako probleme z njimi na palcu. Nekajkrat sem šel k pedikerki, ki mi je pod noht vstavljala neke trakove, ki nej bi to pozdravili, a učinka ni bilo. Na koncu sem moral na operacijo. Sem pa pred nekaj tedni na internetu zasledil da obstaja neka medicinska sponka, ki bi utegnila pomagati, link prilagam spodaj.
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/z-medicinsko-sponko-nad-vrascene-nohte.html

rok

VANJA pravi ...

Če imaš res vraščen noht, ti bo 3TO sponka zagotovo pomagala. Sami smo to pot prehodili z Matijinimi nohti na obeh nogah. Sprobali smo vse, od operacij (navadnih in plastičnih) do sponk.

V Ljubljani se s temi sponkami ukvarja ga. Slavica Bizjan, ki tudi poučuje na pedikerski šoli. Pokliči na 041 723 159.

Močno upam, da ti bo lahko pomagala.

RUTH pravi ...

Hvala, hvala vsem trem za namige.
Sem poklepetala z Vanjo in sva naredili "bojni plan".
Upam, da se vse izzide ...

Anonimni pravi ...

Nohta in noge ne obremenjujte, ker bo samo še slabše. Tudi po mojih izkušnjah ne pomaga nobena krema, jaz imam to težavo že leta in vsake toliko časa stisnem zobe in postrižem noht. Ko je hujše, je pa treba bolj po petah hodit in ne obremenjevat. Srečno!

Unknown pravi ...

v Portorozu v LIFE CLASU dela kozmetičarkain res ODLIČNA pedikerka Magda in ti enkratno odpravi vraščen noht in si res takoj rešena bolečine..če te zanima sporoči pa ti uredim njen telefon..L.P. Marjana