torek, 6. december 2011

A kaj glasujete za Slovenko leta?

V Jani je prišla na vrsto tudi moja predstavitev :)
Če želite glasovati, lahko to storite z SMS-sporočilom na št. 6767, ključna beseda SLOVENKA(presledek)9.


8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

evo,pa smo oddali glas za naj naj naj Slovenko:)
lp,Maja

Anonimni pravi ...

Mi ga pa ne bomo, ker mislimo, da mora to človek sam storiti, če tako misli, ne pa da ga sama nominiranka nagovarja na to.
Pa brez zamere še vedno vas občudujemo in hkrati ne razumemo.

Anonimni pravi ...

Se pridružujem predhodnemu mnenju. Lp, Dagmar.

K pravi ...

Mene pa veseli, da si nas spomnila, ker sem skušala glasovati, še preden se je glasovanje začelo, potem pa sem na to pozabila.
Ampak so pa packoni, sem morala poslati še potrditev in potem še odjaviti neki "klub", za katerega bi mi zaračunavali. Samo še tega se mi manjka.

Anonimni pravi ...

A so vas obrazi s predvolilnih plakatov tudi motili? Prav je, da gre informacija med ljudi, odloči se pa tako vsak sam!!!!

Anonimni pravi ...

Jaz pa vem, da Ruth z naslovom današnjega prispevka ni želela vplivati na nikogaršnje mnenje!!! Je pa lahko ponosna, da je kot nominiranka objavljena v Jani in nam je to novico tudi predstavila.Kdor jo pozna, dobro ve, da je zelo odprta oseba in je preprosto to želela deliti z nami, kot že toliko ostalih stvari.Odločitev pa je vsekakor na vsakem posamezniku. Jaz sem že glasovala, ker v sebi vem, da si to zasluži!
Pa lep dan vsem, Helena L.

RUTH pravi ...

No, dragi moji, saj je tudi branje mojega bloga vaša čisto osebna stvar, kajne. Mislim da ga zlahka lahko ignorirate in se potem name ne bo treba nikoli jeziti.
Vsem, ki verjamete vame, pa naaajlepša hvala!!!!

Anonimni pravi ...

To je najmanj kar lahko storim, da glasujem.Si zaslužite. Naj vam uspe, držim pesti.