Za vse, ki ste v petek manjkali ...
Najprej malo teorije
In veliko pokušanja
Sledilo je "kuhanje" z ožemalnikom.
Iz kalčkov so nastajale odlične kašice ...
"pocukrane" s figami, rozinami in bananami.
Mateja pravi, da receptov ni - zmešamo, kar pride pod roke.
Nato je sledilo SOČENJE.
Kaj potrebujemo?
Sadje, zelenjavo in polžasti ožemalnik
S centrifugalnim gre še hitreje ...
Tu lahko preberete vse o polžastem in centrigalnem ožemalniku, ki smo ju uporabljali na srečanju.
1 komentar:
Same čudovite barve! Je veselje pogledat tvoje fotke. Verjamem, da je bilo zanimivo. Fino je tudi, da osveščate gospodinje in gospodinjce o tehle zdravih in okusnih rečeh. Ravno včeraj sem potegnila ven sokovnik iz shrambe - mi je po krajšem premoru zadišalo po svežem soku. Je pa nekaj. V mrzlih dneh te reči ohlajajo telo. In želodec ob prevelikih količinah začne štrajkat :). Je treba poslušat telo tudi pri takih rečeh ...
Objavite komentar