sobota, 8. avgust 2009

Inov-8

Menjava tekaških čevljev je zame vedno stresno dejanje. Zgodilo se je že, da sem kupila napačne. V trgovini so mi bili kot vliti, in tudi čisto všeč, potem pa preveliki, premajhni, pretrdi ...
V ponedeljek sem se na hitro odločila za nekoliko bolj robusten čevelj, saj sem prejšnje, mehkejše Inov-8, v hribih čisto scefrala.
Mnenja o izdelkih te firme so deljena. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z njimi.
Jaz sem se v sredo spoznavala z novim parom 13 ur. V tem času sem prekrižarila Kamniško-Savinjske Alpe, naredila sem, zame rekordnih, 7.800 metrov višinske razlike! - seštela sem vzpone in spuste.

Kot se spodobi, kupila sem tudi nove nogavice, ki so "ekstra tekaške". Čisto ponesrečena izbira! Ker na vrhu niso stisnjene, so kot lij, v katerega drsijo kamenjčki. Še dobro, da sem imela s sabo rezervne, dobre stare nogavice. Na Okrešlju sem jih zamenjala.

Tu, pod vrhom Grintovca, so mi ovce hotele pojesti nove čevlje.

Komaj sem jim ubežala :)

Niso tako dobri plezalni čevlji kot prejšnji, saj so širši, a se bom že navadila.

Sedela sem na Kočni in se mi kar ni dalo v dolino. O tem, kaj sem tam doživela, pa kdaj drugič ...

Moram hitro zalivat in potem postavit rastline na dva vrtova. Poleg dela me čaka doooolg tek po Jelovici.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Lep pozdrav.

Isti Inov model kot vaš sem si kupil mesec nazaj in sem z njimi več kot zadovoljen.
Lani sva z ženo prehodila Camino de Santiago v Španiji. Vrhunske trail Adidas so se izkazale za povsem neprimerne, v Pamploni sem zato kupil Salomon, ki so letos po kakih 2000 prehojenih končno razpadle.
Tudi jaz sem z temi Inov izkusil, da lahko nekako z manj napora delam z njimi večje razdalje kot z Salomoni, s tem, da sem bil tudi z srednje težkimi Salomoni zelo zadovoljen, a sedaj bom ostal pri teh, lažjih Inov, seveda pri modelih, ki so primerni za daljši trail.

Buen Camino