nedelja, 13. junij 2010

POSEZONSKA RAZPRODAJA!!!

Jaz še vedno, prav vsak dan, nekaj posadim :)
Kako pa vi?
Kot se času spodobi, na naši vrtnariji vam ponujamo vse sezonske rožice, po enotni ceni 1 evro.
Pridite - čimprej, da najdete želene rastline, ki vas bodo razveseljevale do jeseni!!!

Slik pa ne morem nalagat, je zmanjkalo prostora, ga moram kupit ...

3 komentarji:

Barbara pravi ...

Draga ruth, potrebujem vašo pomoč.
V vaši trgovini sem kupila kar nekaj dipladenij. Po večini lepo delajo (še ne cvetijo), ampak 2 pa so napadle nekakšne črne žuželka. Pošpricala sem jih z biokilom.
Sedaj črnih žuželk ni več, ampak so pa rastline na spodnji strani dobile črne pikice oz. krogce. Ali morda veste, kaj je moje dipladenije napadlo??? Zelo upam, da ni kaj resnejšega ;-))
Lep dan, Barbara

Anonimni pravi ...

Tudi jaz še vedno vsak dan nekaj posadim. Nekaj zato ker šele zdaj vidim, kje sem sfalila, druge pa zato ker mi rožice propadajo, pa ne najdem vzroka. Glavno da sem med rožicami.

Lep cvetlični pozdrav
M

Anonimni pravi ...

Draga Ruth in ostali pridni vrtnarji.
Po dolgem času sem se spet priklopila na blog od Ruth in vidim, da ste vsi v polnem zanosu z opravili med rožicami. Kar razganja me od "gorenjske foušije". Jaz pa namreč cele dneve do večernih ur preždim za računalnikom v službi in ko pridem domov se včasih niti ne utegnem sprehoditi po vrtu. Dobro, da imam doma tako vestne pomočnike, ki zalivajo rožice in pridno skrbijo, da je vse tako kot je treba. Še en mesec, potem pa se tudi zame obetajo lepši časi...Upam, Ruth, da boš dokupila prostor, da se vsaj v službi s pomočjo tvojih fotk včasih preselim med cvetoče lepotice. Pozdrav vsem, Helena L.