ponedeljek, 19. julij 2010

Bo kdo lahko tekel z mano?

Kot sem napisala včeraj - lanski podvig Uroša Feldina me je vzpodbudil, da se na Slovenski planinski poti preizkusim tudi kot prva ženska tekačica. Terminski plan sem tako prekopirala od njega in se včeraj z njim tudi v živo posvetovala.
22. julija bom startala v Mariboru, z Olgo Grmovo, ki bo z mano tekla do Poštarskega doma.
Za naslednji dan, to je v petek, 23. julija, ko se bom podala čez Uršljo goro, Smrekovec in Raduho, pa bi želela, da mi delate družbo.
Upam, da bo kdo lahko tekel z mano kos Poti od Bolnice Franje, čez Ermanovec, Bevkov vrh, Sivko, Hleviše. Tam naj bi bila 1. avgusta. Povsem neznani so mi tudi tereni naslednjega dne, ko bom šla čez Male Golake, Čavn, Sinji vrh do Koče pri Javorniku.
Torej, upam, da se mi kdo lahko pridruži na kakšnem, lahko tudi krajšem odseku te izjemno dolge Poti.
Sporočite, sporočite, lahko tudi na telefon 031 71 90 11.
Vem, da berete tale blog številne tekačice in tekači :)

3 komentarji:

john pravi ...

Bravo Ruth, se vidi, da nisi rojena v hribih (tam pade jabolko daleč od drevesa) čestitke že za namero, sledijo pa ob uspešnem zaključku v katerega niti malo ne dvomim. Deveti ali desti dan je moje področje in bi se ti pridružil, če nimaš nič proti. Pogumno naprej in start na vso moč, saj veš kako to gre. LP JOhn

RUTH pravi ...

Super, John, se priporočam za 10. dan. Prosim sporoči tel. št., da bova na zvezi :)
Tekaški pozdrav!

Anonimni pravi ...

Gledam ure - ali se to teče samo ponoči?

Drugače pa srečno in previdno na poti! Ne preforsirajte se in po pameti, ker pot je naporna in kot slišim od kolega je napornejše kot si tekači prej predstavljajo.

Lep pozdrav, Anže