petek, 27. april 2012

Krma-Kredarica-Kot-Krma

Na praznični dan sem si privoščila skok v hribe. Ura je zvonila ob dveh, a utrujena od napornih dni nisem imela volje, da bi vstala. Takole sem svoj cilj - Stol, pogledala šele ob sončnem vzhodu.
Ko sem se peljala po avtocesti, sem občudovala Triglav in nemudoma poklicala na Kredarico - evo, meteorolog je kriv, da sem namesto v Završnico zavila v Radovno :)

Oooo, kaaakšna tura se mi je zgodila!
Če me ne bi sedaj od sonca žgalo, kar ne bi verjela ...

Pričakala me je dobro utrjena pot na Kredarico.

Veter, ki je še zjutraj bril pod Triglavom, se je umiril. Bilo je vroooče. 
Ni mi kazalo drugega, kot da se slečem.


Pot je bila romantična in samotna. Na Kredarici pa en ograbek fantov.Kar hitro sem se zmenila z Dušanom in Francijem, izkušenima turnima smučarjema, da sta me popeljala na nove terene. 
Juhuhu, prvič sem smučala v Kot!!!!
Res NORO, sem čisto navdušena. In drugič bom znala sama :)Sneg nas je razvajal do višine 1200 metrov, potem nas je čakal sprehod do doline.Fanta sta šla na "obnovo ture", jaz pa na tek do Krme, do avta. Na poti med preprogami rožic sem bila brez fotkiča. V Radovni je ta hip cvetoči raj.
Potem pa le še vožnja po ruzak in smuči, ki sta mi jih Dušan in Franci prijazno peljala do Psnaka, in nato domov k Rajetu na solato. Čakalo me je zalivanje vrta in na novo posajenih jablan. Ni komentarjev: