nedelja, 5. februar 2012

Iiii, dišiii!!!!

Zadnjič sem Pii v A'dam prinesla tudi olje groznih pečk. Eterična olja je imela že od novembrskega obiska. Pokazala sem ji, kako se naredi masažno olje. Mmm, sčarala je dišečo mešanico :)
Meni je včeraj uspela ena enkratna iz eteričnega olja bergamotke, mandarine, sivke, citronske trave, pelargonije in cimeta. Vse to sem prelila z jojobinim oljem, ki mi ga je podarila Mateja.

 Pia je podedovala marsikaj, tudi veselje do prižiganja sveč ...


 do rožic, aneda ...


 in gibanja :)


6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kak ste luštne! Rajš vas berem, kt gledam poročila. Dobim več pozitivne energije, kar tako naprej:-) Vsak dan kaj novga izvemo:-):-):-):-)
Lp Andreja

Sandra pravi ...

Saj nas je več takih, ki spremljamo Ruth in njeno družino. V njej je toliko pozitive, da včasih kar ne morem verjeti, da je to mogoče. Pa ne sam v njej, tudi v vseh njenih družinskih članih. Če kakšno jutro ni novega zapisa, sem kar malo žalostna, mi tisti delček energije, ki si ga vzamem iz njenih zapisov, MANJKA! Pa Ruth bere sploh komentarje? ;)

RUTH pravi ...

Draga Sandra in Andreja.
Hvala za pozitivne misli!!
Komentarje seveda vse preberem, saj jih je hudo malo. A me to ne žalosti, saj vem, da ste z mano, tako ali drugače :)
Pozdrav iz sončne pisarne!

Mimi pravi ...

Tudi jaz redno berem vse prispevke. Tudi jaz sem s pomočjo tega bloga ponovno našla en majhen delček sebe, ki sem ga že davno izgubila. Resnično so to energjske injekcije. Vesela sem, da ste tu (zaradi mene) in vesela sem, da se imate lepo (zaradi vas). Uživajte še naprej!

Mimi pravi ...

Se opravičujem, ker sprašujem tako pozno na tale prispevek: Rada bi naredila Piino olje, pa me zanima, če se k mešanici eteričnih olj sivke, pomaranče, limone in limonske trave še kaj doda? Ali je to olje za masažo ali za odišavljanje prostora. Zdi se mi namreč zelo zanimiva mešanica. Upam, da mi boste lahko dogovorili Hvala vnaprej in obilico lepih trenutkov v teh zanimivo hladnih dneh vam želim!

RUTH pravi ...

Mimi, eteričnim oljem, ki jih med dodajanjem vedno močno premešaš, priliješ neko osnovno olje - arganovo, jojobino, olje grozdnih pečk ...
Po tem receptu nastane 4% mešanica za masažo telesa, ne za mazanje obraza. Tam je lahko le 1% eteričnih olj.
NAj diši!!!!